معرفی کتاب : مقدمه ای به تکنولوژی فرآورده های غلات

در کتاب ابتدا اطلاعاتی درباره‌ی غله و تاریخ آن ذکر گردیده و سپس گندم و عوامل موثر در کیفیت گندم معرفی شده بخش‌های بعدی نیز مربوط به تکنولوژی و فراورده‌های گندم است که با این مختصات بیان گردیده است. آسیاب کردن گندم، آرد گندم، تکنولوژی نان، تکنولوژی تولید ماکارونی، تکنولوژی بیسکویت، تکنولوژی کراکر، تکنولوژی ویفر، کیک‌سازی، شکلات‌سازی و پوشش‌های شکلاتی، تکنولوژی سوخاری، رشته‌ی فوری، تکنولوژی فراورده‌های جو، تکنولوژی فراورده‌های برنج، تکنولوژی گلوتن، نشاسته و گلوکز مایع، تکنولوژی فراورده‌های ذرت، سایر غلات مثل سویا، چاودار، ارزن، تریتیکال.

همکاران محترم با مراجعه به کتابخانه ی سازمان می توانند نسبت به تهیه این کتاب اقدام نمایند.

تکنولوژی ,کتاب ,فراورده‌های ,معرفی ,گندم ,تکنولوژی فراورده‌های ,تکنولوژی فرآورده ,کتاب مقدمه ,معرفی کتاب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

sbobet24h آموزش شبکه tst_coolingtower سئو و طراحی سایت سلامت خرید اینترنتی قصه شب